Hvem er First Buddy? - kornfrit hundefoder og kosttilskud

Om First Buddy

First Buddy Kornfrit Hundefoder og kosttilskud

First Buddy er resultatet af et ønske om selv at udvikle et kornfrit kvalitetsfoder til hunde og som samtidig tager udgangspunkt i mange af de henvendelser vi igennem de seneste år har fået om hundefoder og fodring af hunde.

Tilbage i 2014 begyndte vi at arbejde på at sammensætte en ingrediens oversigt. Det var/er vigtigt for os at First Buddy bliver fremstillet af de allerbedste råvarer, og at alle ingredienserne er også egnet til menneskeføde.
First Buddy bliver produceret i et samarbejde med en Dansk/Tysk/Belgisk producent som fremstiller hundefoder på en af europas mest moderne fabrikker, der lever op til nogle af de strammeste kvalitetskrav i Europa vedr. fremstilling af dyrefoder.

First Buddy er en del af Gilpa Aps, grossist og forhandler af hundefoder og kattemad.

Kontakt os for nærmeste forhandler – telefon 7526 4400 eller skriv til kontakt@firstbuddy.dk – Følg First Buddy på Facebook

Navnet!

“First Buddy” er opkaldt af firmaets ejere Lena & Erik Aalunds første han labrador som igennem mange år har været familiens foretrukne jagthund.
Navnet First Buddy blev allerede anvendt til et kosttilskud – Joint Mobility – mod dårlige led, som vi fandt på CLA Gamefair (jagt- og fritidsmesse) i England.

Forhandler

First Buddy arbejder på at skabe et landsdækkende forhandlernet. Kunne du tænke dig at blive forhandler af First Buddy hundefoder, er du velkommen til at kontakte os på info@gilpa.dk eller telefon 7526 4400.

Test af First Buddy kornfrit hundefoder

Se konklusion på test af First Buddy Kornfrit hundemad

I begyndelsen af 2015 producerede vi 4 ton First Buddy kornfrit Voksenfoder i 14 kg og i 5 kg prøvesække. Vi havde sammensat en testgruppe af omkring 50 hunde som repræsenterede et bredt udsnit af danske hunderacer og blandingsracer blandt familiehunde og opdrættere, og som gennem 5 måneders tid spiste sig igennem alle prøvesækkene.

Testgruppens løbende tilbagemelding blev samlet og vurderet, inden First Buddy hundefoder i sensommeren 2015, kom i butikkerne i tre varianter – Voksen, Hvalp og Senior Light.


 

First Buddy er specialudviklet af Gilpa Aps, grossist og forhandler af hundefoder og kattemad

Gilpa ApS
Bredmosevej 26, Karlsgårde
6800 Varde
Danmark

Telefon: 7526 4400
Mail: kontakt@firstbuddy.dk
CVR: 25111397
Sydbank: 7700 2020527

Følg First Buddy på Facebook