Om First Buddy

First Buddy Kornfrit Hundefoder og kosttilskud

First Buddy er resultatet af et ønske om selv at udvikle et kornfrit kvalitetsfoder til hunde og som samtidig tager udgangspunkt i mange af de henvendelser vi igennem de seneste år har fået om hundefoder og fodring af hunde.

Tilbage i 2014 begyndte vi at arbejde på at sammensætte en ingrediens oversigt. Det var/er vigtigt for os at First Buddy bliver fremstillet af de allerbedste råvarer, og at alle ingredienserne er også egnet til menneskeføde.
First Buddy bliver produceret i et samarbejde med en Dansk/Tysk/Belgisk producent som fremstiller hundefoder på en af europas mest moderne fabrikker, der lever op til nogle af de strammeste kvalitetskrav i Europa vedr. fremstilling af dyrefoder.

First Buddy er en del af Gilpa Aps, grossist og forhandler af hundefoder og kattemad.

Kontakt os for nærmeste forhandler – telefon 7526 4400 eller skriv til kontakt@firstbuddy.dk – Følg First Buddy på Facebook

Navnet!

“First Buddy” er opkaldt af firmaets ejere Lena & Erik Aalunds første han labrador som igennem mange år har været familiens foretrukne jagthund.
Navnet First Buddy blev allerede anvendt til et kosttilskud – Joint Mobility – mod dårlige led, som vi fandt på CLA Gamefair (jagt- og fritidsmesse) i England.

Forhandler

First Buddy arbejder på at skabe et landsdækkende forhandlernet. Kunne du tænke dig at blive forhandler af First Buddy hundefoder, er du velkommen til at kontakte os på info@gilpa.dk eller telefon 7526 4400.

Test af First Buddy kornfrit hundefoder

Se konklusion på test af First Buddy Kornfrit hundemad

I begyndelsen af 2015 producerede vi 4 ton First Buddy kornfrit Voksenfoder i 14 kg og i 5 kg prøvesække. Vi havde sammensat en testgruppe af omkring 50 hunde som repræsenterede et bredt udsnit af danske hunderacer og blandingsracer blandt familiehunde og opdrættere, og som gennem 5 måneders tid spiste sig igennem alle prøvesækkene.

Testgruppens løbende tilbagemelding blev samlet og vurderet, inden First Buddy hundefoder i sensommeren 2015, kom i butikkerne i tre varianter – Voksen, Hvalp og Senior Light.


 

First Buddy er specialudviklet af Gilpa Aps, grossist og forhandler af hundefoder og kattemad

Gilpa ApS
Bredmosevej 26, Karlsgårde
6800 Varde
Danmark

Telefon: 7526 4400
Mail: kontakt@firstbuddy.dk
CVR: 25111397
Sydbank: 7700 2020527

Følg First Buddy på Facebook