Testdeltagere

Denne side omhandler en igangværende test af Voksenhundefoder fra First Buddy og siden er primært henvendt til testgruppens deltagere.

First Buddy er Gilpas (www.gilpa.dk) eget fodermærke og der planlægges tre varianter på plads i løbet af sommeren 2015. Varianterne er et voksen foder, et Senior & Light foder samt et Puppy foder.

I forbindelse med testen af dette kornfrie produkt er der en række punkter jeg meget gerne vil have en tilbagemelding på. Når du laver din vurdering, er det sammenlignet med oplevelsen af jeres nuværende hundefoder – hvis du synes hunden trives med dette og gerne vil spise det.

Det er altid svært at prøve hundefoder i en kortere periode – da resultaterne ofte er langsigtet. Vi satser i første omgang på en prøveperiode på godt 3 måneder, alt afhængig af hunderace og status efter den første del af perioden.

Derfor er det vigtigt at du sender mig en status, når der er ca. 1/3 del af First Buddy tilbage, således vi kan vurderer om du skal fortsætte testen. I så fald sender jeg en ekstra sæk foder til dig.

KLIK HER for at afgive status efter den første sæk foder

KLIK HER for at afgive status efter sæk nr. 2 

I denne status skal du svare på følgende emner:

  • Oprindelig foder
  • Din egen umiddelbare oplevelse af foderet
  • Ser det ud til at smage godt?
  • Afføring
  • Hvordan ser pelsen ud? Mat, blank tør hud
  • Hundens generelle sundhed og velbehag.

Når du begynder at fodre med det nye foder er det vigtigt at du skifter løbende over nogle dages tid. Start med at blande 1/3 af First Buddy og 2/3 af dit nuværende foder i nogle dage, og så gradvist skiftet forholdet med de to produkter, således at du i løbet af en lille uges tid kun fodre med First Buddy. Det er vigtigt at du følger fodrevejledningen og giver din hund den anviste mængde i forhold til din hunds normalvægt.

Har du spørgsmål kan vi altid træffes på e-mail info@gilpa.dk
– eller telefon 7526 4400.

Endnu engang tak for hjælpen.

Mange hilsner
Erik Aalund /april 2015