Om First Buddy

First Buddy er resultatet af et ønske om selv at udvikle et glutenfri kvalitetsfoder til hunde – og som samtidig tager udgangspunkt i mange af de henvendelser vi igennem de seneste år har fået om hundefoder og fodring af hunde.

Tilbage i 2014 begyndte vi at arbejde på at sammensætte en ingrediens oversigt. Det var – og er stadig – vigtigt for os at First Buddy bliver fremstillet af de allerbedste råvarer, og at alle ingredienserne er også egnet til menneskeføde.

First Buddy bliver produceret i et samarbejde med en Dansk/Tysk/Belgisk producent som fremstiller hundefoder på en af europas mest moderne fabrikker, der lever op til nogle af de strammeste kvalitetskrav i Europa vedr. fremstilling af dyrefoder.

First Buddy er en del af vores firma Gilpa Aps, grossist og forhandler af hundefoder og kattemad i Danmark.

Navnet!

“First Buddy” er opkaldt efter min første jagthund, Labrador’en Buddy (Cynhinfa Grant), som i mange år var Buddy min foretrukne jagthund.

Erik Aalund, Indehaver


Test af First Buddy glutenfri hundefoder

Se konklusion på test af First Buddy glutenfri hundemad

I begyndelsen af 2015 producerede vi 4 ton First Buddy glutenfri voksenfoder i 14 kg og i 5 kg prøvesække.

Vi havde sammensat en testgruppe af omkring 50 hunde som repræsenterede et bredt udsnit af danske hunderacer og blandingsracer blandt familiehunde og opdrættere, og som gennem 5 måneders tid spiste sig igennem alle prøvesækkene.

Testgruppens løbende tilbagemelding blev samlet og vurderet, inden First Buddy hundefoder i sensommeren 2015, kom i butikkerne i tre varianter – Voksen, Hvalp og Senior Light.


First Buddy er specialudviklet af Gilpa Aps, grossist og forhandler af hundefoder og kattemad

Gilpa ApS
Bredmosevej 26, Karlsgårde
6800 Varde
Danmark

Telefon: 7526 4400
Mail: kontakt@firstbuddy.dk
CVR: 25111397
Sydbank: 7700 2020527

Følg First Buddy på Facebook